Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
William it was really nothing


Höra med smärta

Kontrollstrålen styr fint
Stånd vid hängning
Vill brännas på bål med risbuskar
Och ejakulera




Fri vers av Tarras
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-25 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras