Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormen

Efter lång kamp
Säkrar ormen greppet
Om min hals
Drar bit för bit
Samman strupen
Döda ögon
Stirrar in i mina
Plötsligt onda
Vad händer nu?
Min skärpa borta
Fortsätter att andas
Men det blir mörkare och mörkare
Måste ha paus
Men ingen hör
För jag är tyst
Vad händer nu?




Fri vers av Tarras
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras