Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

skarpt ljus sticker bländande
svarta smala skuggor
stilettklackar på kritvitt golv
glasklart

kisar för att urskilja
verkligheten
bakom detaljerna

diffusa utsuddade konturer

ett skuggspel




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-19 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna