Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolutionär felprogrammering

Så stark är den,

denna drivkraft

 

att vilja det som andra vill,

göra det som andra gör,

vara det som andra är

 

Varför gör vi så?

Vilken märklig bugg i evolutionen!

 

Varenda en av oss är ju helt unik

 

Lämnar du din plats i pusslet

så är bilden inte längre komplett

 

Varför då denna meningslösa strävan

efter att frivilligt säga upp sig från jobbet

som ändå ingen annan kan ta

 

Inte en enda människa på jorden

kan fullt ut fylla din plats




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 20:46



Bookmark and Share


  ULJO
Gillas
2015-03-01

  Onomatoprofet VIP
"be yourself, everybody else is taken" Oscar Wilde
2015-03-01

  objekt3
så rädda att vara den som bör skämmas att det blir antiskammens fanclub som stänker in sig och hostar som bara lespande överläpp
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna