Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsåskådning

Man lever väl ändå för sin egen skull

 

Han sa det så enkelt och självklart

som om det inte alls var något oerhört

och obegripligt

 

Min hjärna vreds 180 grader

och jag försökte förundrat förstå

som om orden var uttalade

på ett främmande språk

 

Det är snart 30 år sen nu

Jag funderar fortfarande på om han hade rätt




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-28 18:52



Bookmark and Share


  objekt3
jag fattar inte alls måste det va antingen ällär?
2015-03-04

  ULJO
Ibland etsar sig saker fast och dyker upp i medvetandet ibland. Fint att du delar med dig
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna