Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

Var och en för sig

upplevde vi smällen

av att mötas

 

Ensamma

i varsin lyckobubbla

slungades vi ut

och svävade

rusiga av kärlek

 

Genom glittrande såpbubblelösning

såg jag dig i smyg

underbara du

och regnbågens alla färger

jublade i tystnad

 

Men starkare än allt

är min längtan efter dig

 

Du skimrar där borta

vacker och oåtkomlig

 

Jag sträcker mig för att nå

snuddar vid den sköra väggen

 

tvekar en sekund

och ser min hand spräcka höljet




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 22:30



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna