Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet

En dag
ska jag sätta på mig
min clownnäsa
och gå ut och möta publiken

En dag ska jag stå där
Naken i min röda clownnäsa
Utan något att säga
eller tillföra
Bara stå där

En dag ska jag våga
bara stå där
på scenen
Naken
Iklädd endast en röd clownnäsa

Det kommer att förändra allt




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-16 23:37



Bookmark and Share


  ULJO
Makalöst bra text detta.
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna