Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En före detta känslomänniskas uppgörelse med sig själv

Jag är trött på starka känslor

Ni har inget att säga mig

Som jag inte redan vet om

 

Jag är trött på ert invasiva sätt

att marschera

rakt in i mig

utan att fråga om lov

 

Jag är trött på ert självupptagna sätt

att kräva

att precis allt annat ska stå åt sidan

för det ni har att säga

 

Under många år fick ni härja fritt i mig

och ta er friheter som ingen annan

 

Det är slut med det nu

 

Jag insåg till slut

att ni är förgängliga ni också,

precis som allt annat

 

Och jag kan äntligen

ta plats




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 22:14



Bookmark and Share


  ULJO
Det är rätt ingen kan bestämma över ens liv. Var en är sin egen och det är viktigt att få kunna gå sin egen väg inom rimliga proportioner.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna