Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde

Nej, kärleken kommer inte och går
och den tar aldrig slut

Kärleken kan aldrig varken börja eller sluta med en annan människa
Inte har vi sådan makt över livet!

Kärleken finns inom oss, alltid
Det handlar bara om att öppna eller stänga dörren

Det handlar om att ibland behöva ta hjälp av en låssmed
och om att någon enstaka gång behöva tillkalla dörrvakt




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-19 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna