Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativt äktenskapslöfte

Mitt löfte till dig är att vi aldrig kommer att gifta oss
Aldrig någonsin kommer jag att be om konventionens hjälp för att stanna kvar
Jag kan inte lova att jag stannar
Men har du en gång kommit nära mitt hjärta
så lovar jag
att alltid göra mitt yttersta
för att låta dig gå före
mina egna nyckfulla känslosvall




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-19 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna