Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piruetter






Dansar på en is
Piruetter på ditt hjärta

Låter dig komma innanför mig
Det som är jag

Varje del av din hud ska jag finna
Sen släcka bränder med mina kyssar
Äta upp dina ögon i mina

Snurra vidare när du för

Berör mig
Förför mig
Och förgör mig




Fri vers av Tess74
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-19 21:51



Bookmark and Share


  evana
Lätt att följa med i denna vackra virvel!






2015-02-24

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna!
2015-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart och förförande, kära syster!
2015-02-20

    AgnesKenshin
underbar!
2015-02-19

  Henrik Krantz
Snyggt!
2015-02-19

    MichaellQ
Gillar!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74