Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för vänner som får min mun att le och mitt hjärta att skratta.


Inse ditt värde

Inse ditt värde
Låt ingen trampa
på din själ
Överge aldrig Dig
själv
Välj det som ger
Dig positiva känslor




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-20 06:35



Bookmark and Share


  Connie
Tänkvärd text som jag gärna tar med mig i mitt hjärta!
2015-02-22

  Johan Bergstjärna VIP
Vad är positiva känslor?
2015-02-22

  Lars Hedlin
Så bra framfört :) kram
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP