Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hål

Svarttjärn, blåtjärn 

djupt mjukt vatten suger mörkret ur kroppen 

bottenlös virvel  

kastar ut glitterkaskader i himlarymden 

stjärnöga, tinderöga  

oändlig stillhet  

råder här




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-20 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna