Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha saknat inspiration under torsdagen återkommer jag med filosofiska/andliga tankar som jag ofta har, som kretsar kring tid samt natur.


Soluret

Solur i gräset så frodigt
Förtälj om gamla tider
Förtälj om ett slag så blodigt
Om väsen och andar som lider

Vi är barn närda av din barm
Din inre låga håller mig varm

Skänk oss ditt himmelska skydd
Under din värmande sol är jag trygg

En familj så stark och solid
I gryningen anas den kommande gyllene tid




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-20 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord