Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer poesi med fokus på att människan är skogen och naturens barn


Född av skogen

Bakom portar av trä vilar hemligheten
Det som i sanning speglar verkligheten

Res er upp, sjung dessa sånger
Dess budskap som ekat bland träd så många gånger

Dans till forna tiders styrka
Om den vi måste få yrka

Om detta vi måste få tala
Kraften får inte falla i dvala

Så skedde en gång
En tid som tärt, så smärtsamt lång




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 410 gånger
Publicerad 2015-02-20 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord