Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som kan ses som "gröna" tankar kring färgämnen och andra gifter som förekommer överallt i vår vardag


Jag blöder kemiskt

Färgämnen och giftiga substanser
Varför dessa acceptanter?

Neurosedyn och DDT
Öppna dina ögon för att sanningen se

Det bränner, det sliter
Av smärta vi river och biter

Se vad som blivit av oss
Var dag är ett slag, att tvingas slåss

Muterade gener och förstörda nervceller
Symptomen växer, de bara väller




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 188 gånger
Publicerad 2015-02-20 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord