Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urmodern, allas vår skapare. Något som står (och bör stå) i skarp kontrast mot abrahamitiska patriarkala strukturer


Moder Gaia

Detta är Moder Jord, så ren och oskuldsfull
Hon rår över berg och skog, över torv och mull

Men hon plågas och lider
Skriker och kvider

Vi förstör hennes marker
Både skog och parker

Henne boningar rivs
Medans mänsklig historia skrivs

Vi är alla hennes släkt
Människa till minsta växt

Kraften tränger genom marken
Kraften finns i barken

Hon står ständigt vid vår sida
Hur länge ska hon få lida?




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-20 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord