Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluvna nätter med mörkret som sällskap





Jag ville rasa sönder din värld
Förstöra den till små molekyler
Käka upp din sista gnista av det där jävla hoppet

Det som inte finns kvar

Fattar du inte
Jorden har rasat under dina fötter

Och här står jag nu
Jävligt trasig och blodig
Med mitt huvud vilande på mina händer

Halshuggen
Avskalad
Och hel igen




Fri vers av Tess74
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-20 23:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark stark i beröring blir känslan om natten..kram
2015-02-21

  Engel
Gåshud.
Du naglar fast mina känslor,
svart på vitt,
på kornet.
2015-02-21

  Henrik Krantz
the queen of darkness!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74