Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på ormen







Jag har gått vilse i öknen
Och blivit galen

Ser bara solnedgången skratta åt mig
Hånar mig med sin skönhet

Jag väntar nu
Väntar på evigheten

Väntar på något
Väntar på ormen

Kom
Kom
Kom
Kom nu

Kyss mig med din tunga




Fri vers av Tess74
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-21 22:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
smaklig serpente fatale
2015-02-23

  Lars Hedlin
LIKE IT A LOT!
2015-02-23

  Henrik Krantz
En orm i öknen... Låter som en farlig jävel!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74