Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste jag ställa mig upp och ge existensen ett ilsket långfinger...


Stämma livet

Låt mig stämma livet, för dess dåliga smak
För att det gett mig bördor, gjort mig till ett levande vrak

Låt mig stämma livet på grund av att jag måste kämpa
För att jag dagligen måste ta hand om varje liten krämpa

Låt mig stämma livet eftersom jag är seg, orkar inte mer
För att jag vill inte ha en massa jobbiga problem, inte se några fler

Låt mig stämma livet då det ej kan ta ansvar
För att jag inte vill bli tyngd med än fler dar




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 344 gånger
Publicerad 2015-02-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord