Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet för långt...


Minnen

Minnen
under en hud
spyr ut sin klagan

Minnen
blinda av gråt
jagar förtvivlat
efter stillhet

Minnen
som jagar
så våldsamt
att endast
ruiner
lämnas kvar




Fri vers av Stefan Persson
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-04-11 20:13



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
du får fram en nästan klaustrofobisk känsla här
frustration och ångest över varandet...
Tack och välkommen hit.
I've been waiting!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson