Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig!

Den stålblå tystnaden
störs bara av
ett rytmiskt hasande
över det karga
landskap
en del kallar
själ

En mors skrik
skär genom detta
landskap och
hasandet avtar

för ett ögonblick

men återgår snart
till sin maniska
klagan

ingen början
inget slut




Fri vers av Stefan Persson
Läst 651 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-11 20:25



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Leda...ja inte åt poemen då som är riktigt bra, däremot förmedlar den denna livsleda som ständigt kommer och går..
Som tyskarna säger, super !
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson