Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minus tretti nu...


Strax

Strax under bergen
stryker svalbardssolen
rosatonande

blåljuset bleks bort
två veckor kvar till solen
det vita väntar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-22 15:13



Bookmark and Share


  Deva
Svalbardssolen mmmmm ett fint natursceneri!
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP