Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I varje liten detalj skapad av Naturen finns skönhet. Det finns tusentals ting i din vardag som kan skänka dig glädje


I varje hörn, i varje sten

Kan du skåda det runtomkring?
Varje träd, varje buske, varje litet ting
Se framåt, vidga vyerna för att slutligen medge
Vi är alla ett i symbios, det måste vi inse

Vi kan alla sprida kärleken, visa dess skönhet
Ett botemedel som lindrar vardagens förtret
Lindra ångesten, bota sorg
Krossa negativitetens högborg




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord