Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tillräcklig

Jag grät i natt
Ty allting kändes så svart

Ingen ser mig för den jag är
Bitande ångest som ständigt tär

Jag skrapar på ytan, vad är det jag ser?
En mörk känsla, som flinande mot mig ler

En mörk känsla som drar mig ned
Funnits så länge, ända från början det sved




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 22:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gamla minnen träder fram
genom grus och makadam

det enda som behövs är triggern så vaknar de igen.

tung text men bra !
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord