Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flu long kiss good bye

i fem långa dagar led jag
svettades, pustade, hostade och hade mig
badade i te, slickade honung på sked
let hes som korp, mycket svag i kropp
men bestämd att knäcka
influensa inkräktare
stärkte med vitlök och ingefära
imunförsvares väktare
nu kommer jag ut som vinnare
med vinnarkransen runt halsen
long kiss good bye flu
du hade aldrig chansen




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP