Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokain

natten kommer för oss alla dödliga
med eller utan den där fallskärmen
som dom pratar om
som ska ge oss alla de där miljonerna
men vem fan bryr sig
för sen sitter man där och stirrar blint
på bankkontot
och man slickar speglar
i hopp om att få i sig
lite kvarglömt kokain




Fri vers av Franke Lindholm
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"och man slickar speglar
i hopp om att få i sig
lite kvarglömt kokain"

Starka bilder.
Gillar!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Franke Lindholm
Franke Lindholm