Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopar mattan / Poeternas hårda jobb

Jag vet att det finns minst tusen poeter
som sopar mattan jag går på

det känns väldigt tryggt




Fri vers (Fri form) av Franke Lindholm
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franke Lindholm
Franke Lindholm