Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snubbe från Mölndal

Tycker mig se framtiden där borta
och jag springer halvt berusad
vill fånga kärleken
ha henne i min famn

Spottar vin längs trottoaren
klänningen fladdrar i vinden
faller, slår käken i marken
och blodet rinner längs halsen

Jag ligger kvar

och du gifter dig

med någon snubbe

från Mölndal




Fri vers av Franke Lindholm
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-25 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franke Lindholm
Franke Lindholm