Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOR UTAN HJÄRNOR

Alla vet att

människor utan hjärnor

är dom

som inte delar med sig

av vår jord




Fri vers av Franke Lindholm
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-23 13:11



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja rikingar tar bara för sig.
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Franke Lindholm
Franke Lindholm