Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om potatisland i poesi

Mycket poesi handlar om
att rensa potatislandet
eller om att sitta och drömma
om en vacker fiskmås

Som om alla världens krig
är en längtan man har
efter att ha suttit vid tv:n
och frossat kinamat

Dina tankar

seglar bort

mot en annan plats

på en minut









Fri vers (Fri form) av Franke Lindholm
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 14:17



Bookmark and Share


  objekt3
när alla sparrisar sjöng rosenström unisont Loke Andreas Mjukkärna lusthäxade ett gaskryss i pannan
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Franke Lindholm
Franke Lindholm