Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gamla är inte länge till

 

 

För varje år bleknar en del minnen

Jag minns fortfarande de stora stunderna

men de blir allt mindre

snart är allt borta.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-23 20:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det gäller att läsa medan en kan, för då du är död, allt som försvann.
Texten din förtjänar trenne violer.
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP