Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad och blåst



Jag vill kräkas men det kommer ingenting ur mig längre
Jag har förbrukat all energi som finns

En grå massa i mitt huvud
Och ord som dunkar

Vill skrika ur mig vad jag känner och tycker om dig nu
Men vad fan hjälper det
Du är inte värd mina tårar ens
För du är så dum
Men jag är så jävla mycket Dummare

Och jag hoppas du blir lycklig nu
Men kom inte till mig när du blir blåst
Igen




Fri vers av Tess74
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-23 22:14



Bookmark and Share


  Magica VIP
Styrka bakom din sårbarhet, bra det! Kram.
2015-02-25

  Lars Hedlin
Ut med känslan min vän...Du är värd så mycket mer...kram
2015-02-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
uppenbarligen den andre personens förlust, samt din vinst, även om det ej känns så när denna skrevs:)
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74