Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, vad jag saknar

 

 

- Ord -




Övriga genrer av anneluca
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-04-11 21:52



Bookmark and Share


    steffe struts
eftersom jag älskar bra kortisar
blir detta något av favorit!

känner dessutom igen mig...

stefan
2006-04-15

  Jessica Ebbesson
Kort och koncist..precis på pricken så det kan vara. Hoppas dina ord kommer tillbaka :-)
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca