Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Vaknade till neddragna draperier, ett mörkt rum
Beskådar världen runtom, med den tomma känslan som fyller min kropp

"Vad är meningen med detta vakuum?"
"Vad finns att uträtta på detta jordeliv?"

Fyller kroppen med föda, tankarna splittrade och ögonen hängande
En grå kub runtomkring som jag spärrats in i

Jag inväntar morgondagens schemalagda plågor, tunga jobb
Energin borta, duger jag till något alls?

Förakt som finns, föraktet gentemot detta liv
Det är oändligt, det sväller för var dag

Kom jag hit till denna planet utan ett mål?
Utan att vara en del gemenskapen, ett utstött får?

Jag kan bara beskåda mitt mörka rum, nerdragna draperier och skräpet
Ids icke släppa in ljuset idag




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord