Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart is

Ett block av svart is tynger allt
Det smärtar, så fruktansvärt kallt

Existensens totala ändhållplats
Kan du åminna dig all smärta, hur mycket du våndats?

Blott vålnader så långt ögat når
Från ditt öga en becksvart tår

Bortom tid och rum
En fasa som gör dig obeskrivligt stum

Andas är svårt, att röra sig är tungt
Försök att besinna dig, "allting är lugnt"

Allting är en illusion, en lögn utan like
Du äntrar så skuggvärldens rike

Tagen av en mörk storm, fängslad av illvilja...




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-24 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord