Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni (2015)


Som sköra små tapeter
som håller på att spricka
det blir mer och mer tydligt
att allt är överbord..

var är jag någonstans
har ni förlorat allt
eller är ni under tvång..
vilket är det,

..ni eller Jante..




Fri vers av Järnkatten
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 20:21



Bookmark and Share


  Kattiz
Fint diktat! Tycker om "Som sköra små tapeter"
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten