Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glappet

Det finns ett glapp

mellan löpsedlarnas

ofarliga samtalsämnen

och det verkliga livet

 

Det finns ett avgrundsdjupt helvetesgap

mellan alla uträknade kalkyler

om människan

och den

som jag är

 

Ibland

försöker jag ta mig över

till andra sidan

 

Jag blir hängande

i luften




Fri vers av Sylvia Vanna
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-25 17:08



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket fin betraktelse
2015-02-27

    Lena Söderkvist VIP
Ack, där är vi många som står och hänger. Väl formulerat.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia Vanna
Sylvia Vanna