Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTSPÅR I SANDEN OCH ETT HJÄRTA FULLT AV ORD



Jag har börjat bli lite ringrostig när orden fått stanna
därinne i mitt innersta

Måste börja träna igen för att beröra och bli rörd igen
vill ju så gärna skriva vad hjärtat känner

Ord samlas i mina tankar medans jag hör din röst andas
du sjunger så nära så jag vill bara vara här och
ingen annanstans

Dimmans skall lätta och ljuset skall komma in i mitt hjärta
och rader av ord ska fyllas till brädden

Så full ska mina sidor bli igen då jag får sätta ord på det jag
känner igen

Allt jag ser skall jag återberätta du ska se mina fotspår igen
där jag går syns 2 fotspår i sanden dom andra 2 fotspåren vart
försvann dom nånstans frågade jag?
- gud svarade
jag bar dig mitt
kära barn




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen