Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar


Vaknar
tar ner julgardinerna
snart mars




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-26 00:23



Bookmark and Share


  Connie
Vad härligt, då är vi två ;)
2015-03-01

    Dan Myrbeck
Bra haiku
2015-02-26

  Rosmarin
Haha, kunde inte låta bli att haka på kommentaren av Nanna X

röda gardiner
utan julmotiv
helårslösning
2015-02-26

  Nanna X
jag har röda gardiner utan julmotiv. dom funkar hela året.
2015-02-26

  Rosmarin
Bättre vakna sen än aldrig!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP