Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 26 februari

Väljer och vrakar
klickar och kortbetalar

nätmathandlare

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-26 09:50



Bookmark and Share


  erkki
Nätade apelsiner och dito skinka? :)
2015-02-27

  RitaBrunner
Har de extrapriser? haha
Kul haiku!
2015-02-26

    ej medlem längre
Vår tids "magi"... väl formulerat
2015-02-26

  Gunnel Eriksson VIP
Modernitet i haikuform.
Jag handlar böcker på det sättet
men till mat är det långt.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER