Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min livsdevis

att sväva över
asfalten
hoppa över stegen

är att överleva
rädslan
att inte våga

tron att allting
går och finns

jag låg i bakvattnet
under ytan

nu finns jag
skör men levande

att aldrig ge upp
är min livsdevis




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 516 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-27 02:17



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
" nu finns jag
skör men levande ", precis så är det att vara människa.
2015-02-27

  Lars Hedlin
Orden berör inom styrka till dig..kram
2015-02-27

  Eva Langrath VIP
Orden flyger så lätt fram i din fina text
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington