Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll

Den enes medvetenhet om den andres omedvetenhet

Ett titthål...




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-27 14:25



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Jamen visst! Så känns det ju!
2015-02-27

  Robert Jonsson VIP
Gillade den här. Gillar huir det korta insläppet egentligen säger massor.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP