Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv





Jag trodde dom där sista raderna var till mig
Att orden du formade var med mig i tanken
Och att du räknade andetagen jag gav dig



Jag är så naiv




Fri vers av Tess74
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-27 17:03



Bookmark and Share


    Nobody at all
Kanske, men hellre naiv än cynisk. Mycket hellre.
2015-03-07

  Lars Hedlin
Starkt som fan..Berör..kram
2015-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
aj då
2015-02-27

  Henrik Krantz
Nu blir man ju nyfiken. Damn!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74