Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppenbarelsen



I dig såg jag skönheten
, uppenbarelsen jag väntat
på i urets tickande korridor.

Det skrek inom mig: existensen

Marginalen mellan verklighet
0ch
dröm är ett uns tanke och du
mötte upp

Vid hållplatsen för skapelse väntade
du på din tur med en nummerlapp
i handen, och jag mötte upp.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk