Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter några dagar utan inspiration och med depressiva tankegångar bjuder jag på mer alster, någonting som kanske skulle kunna passa som en längre skräcknovell


Vapen i natten

Rassel från ovan, beger mig så nedåt
Natten är sen och jag hasar sakta

Bland knarrande dörrar och gnisslande trappor tar min odyssé mig fram
Sökandes svar i en iskall natt

Boom! Dörren smäller igen och hjärtat flämtar högt
Ögon spejar i en mörk dimma

I hörnet av min ögonvrå, där står han
Under bordet med rosslande ljud, kolsvart med iskalla vita ögon

Sökandes en utväg, djurisk panik
Jag flämtar och fasar när demonen närmar sig min kropp

Denna afton är dolken skarpt slipad....




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 21:48



Bookmark and Share


  P-E-H
Väldigt mörk... skulle precis som du skriver kunna passa som en bra början till en längre skräcknovell. Välskrivet.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord