Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sig bör, mer mörka verk från arkivet


Myling [Arkivet]

Uppstigen ur en svart sörja, med glödande vita ögon och kall hud
Dragen till något jordiskt, dragen till ett begär av hat
Avkomma till den skamliga, till den som är Satans hora ej Guds brud
Bärandes händer täckta i blod, moderns synd på ett fat

Ett skri av ångest, ett skri av längtan
Ett skri som njuter av att släcka kvinnans själsliga eld

Du hynda av nattsvart märker, du vämjeliga sköka
Vart ska du nu din frälsning söka?
Portalen öppnade sig, demonen trädde fram
Fram för att piska denna syndens häxa i skam




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord