Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karolina

Jag behåller din/min kärlek i ett kort.

Så att du alltid finns kvar på ett sätt.
För jag måste sluta att älska dig någon gång.

Jag måsta sluta älska.
Jag måste sluta sakna.

Jag behåller din kärlek i ett kort.

För du och jag var aldrig menade för varandra.

Och Karolina,
Jag måste sluta älska dig nu.




Fri vers av Flisan
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan