Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukar


Slukar lunchen
den pastaslingrande
femmilen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-01 16:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Femmilen är subjekt. Jag fick aldrig chans att laga lunch.
2015-03-01

  Nanna X
lägger du alla spaghettistrån i rad eller?
2015-03-01

  objekt3
kirschkål å pumpakärnor i mortel eller mixer med lite olja o ja har hört myggen försvinner av dem som vägglös av amanita upplöst i mjölk
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP