Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så min vän

det kan vara kort
men ändå inte vara rätt
för det ska vara skrivet
av en sann poet
det kan rimma
men ändå inte vara den rätta melodin
för det ska rimma rätt och klinga sant
det måste rymma viss ease
men ändå uppnå en tyngd
bekräfta det kända och samtidigt
erbjuda något nytt
vara förförisk och vara ren

det är inte lätt
att vara poet, min vän




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 17:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Fastnade speciellt för de sista två raderna.
2015-03-01

  objekt3
det måste vara fulltaligt, monologskt, får absolut inte bjuda till varken dans eller dialog och det måste vara filosofiskt vältänkt om smärta i kärlek eller bara kärlek, förnämdhet ... eller kanske kan vi bygga som minecraft, oss ner till magman eller en platå en estrad i turkosen som rök signaler och sen ringar övervarje topp här är jag byts mot modernistisk shelly, numrerisk lera
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP